Van Zaal Transport

Over Van Zaal Transport:

Van Zaal Transport biedt een volledige service op het gebied van transport en warehousing. Onze planningafdeling draait 24 uur per dag, zeven dagen per week. Dit zorgt voor een optimale belading van ons wagenpark waarbij de afspraken met onze klant de hoogste prioriteit hebben.

Bij Van Zaal Transport kunt u tevens bedrijfsruimtes huren van 1200 m2, welke geheel naar eigen wens kunnen worden ingericht. Vervoersbewegingen op en rondom het complex zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week, toegestaan. Dit betekent dat u altijd en zonder beperkingen gebruik kunt maken van de faciliteiten op het bedrijvencomplex. Dit alles maakt onze bedrijfslocatie uniek.

Automatisering heeft een hoge prioriteit bij Van Zaal Transport. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid tot elektronische orderinvoer en doormiddel van de Track en Trace service kunnen onze klanten het transport van begin tot eind volgen.

Het bedrijvencomplex is gevestigd in het hart van het industriële gebied nabij Schiphol en direct naast de Bloemenveiling Aalsmeer.
In 1997 verwierf Van Zaal Transport B.V. het certificaat Erkend Collectief Sierteeltvervoerder wat garant staat voor vakbekwaam personeel en geschikt materiaal voor sierteelttransport.

www.vzt.nl