Babbage Company

Over Babbage Company:

Babbage Company is al ruim 17 jaar de link naar een hoogwaardig netwerk van marketing, communicatie en online professionals. Een organisatie voor professionals door professionals. Wij opereren vanuit een passie voor het marketing- en communicatievak. We acteren dicht op de arbeidsmarkt en hebben de ambitie om voorop te lopen in trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

NETWERK VAN SPECIALISTEN

Onze marketing, communicatie en online professionals zijn experts met daadkracht, het juiste specialisme en bewezen kwaliteit. Of het nu bijvoorbeeld gaat om een Hoofd Communicatie, Productmanager en Marketingmanager of E-Commerce manager en Big Data analist, de juiste professional bevindt zich in ons netwerk.

RECRUITMENT EN INTERIM-MANAGEMENT

Als specialist op het brede terrein van marketing, communicatie en online – met een continu groeiend netwerk van (interim-)professionals – kunnen wij snel en adequaat voorzien in iedere vraag op elk niveau. We denken met u mee en gaan op zoek naar de juiste professional voor versterking van uw team of ondersteuning bij uw project.

www.babbage.nl