maart 3, 2016

Downloads

Op deze pagina vindt u een aantal applicaties. Voor de meest recente versie van deze software verwijzen wij u graag naar de website van de desbetreffende ontwikkelaar.

RDP Fix Mei 2018

winrar

Na de laatste updates van Microsoft ondervinden sommige computers problemen met het aanmelden op een extern bureaublad (cloud) omgeving.

Afbeeldingsresultaat voor credssp encryption

De bovenstaande melding m.b.t. CredSSP encryption kan naar voren komen bij het aanmelden op een extern bureaublad.

Om dit te verhelpen volg de onderstaande stappen:

Klik op het icoontje om een rar bestand te downloaden met daar in een register wijziging die deze problemen verhelpt.
Om dit bestand te kunnen openen is het programma winrar nodig.

Pak het bestand uit en open het bestand: Fix verificatiefout RDP  er zal gevraagd worden of dit bestand wijzigingen mag aanbrengen bevestig dit door op ja te klikken.
Vervolgens komt de vraag of u zeker weet dat u wilt door gaan bevestig dit nogmaals door op ja te klikken.
De oplossing voor het probleem is nu toegepast, het venster kan worden gesloten door op OK te klikken

Sumatra PDF

sumatra

 

 

Een gratis PDF Reader die sneller in het gebruik is dan de meeste pdf readers zoals Adobe reader. Voor meer informatie kijk op http://www.sumatrapdfreader.org/ of klik op het logo om te downloaden.

Malwarebytes

malwarebytes

Malwarebytes is een programma dat ongewenste software opzoekt en verwijderd van de computer. Voor meer informatie kijk op https://nl.malwarebytes.com of klik op het logo om te downloaden.

Ccleaner

Ccleaner

Ccleaner is een programma voor het opschonen van de computer. Voor meer informatie ga naar http://www.piriform.com/ccleaner of klik op het logo om te downloaden.

Winrar

winrar

Winrar is een tool om bestanden en mappen te comprimeren, voor meer info ga naar www.rarlab.com of klik op het logo om te downloaden.