Bloominess b.v.

Over Bloominess:

Wij leveren bloem- en plantconcepten aan bloemenwinkelketens door heel Europa. Onze partners mogen een intensief en langdurig partnership van ons verwachten met een hoog servicelevel en grote professionaliteit van de concepten die we leveren. We zijn geen traditionele leverancier van bloemen en planten, maar bieden een volledig ontwikkeld concept aan waarin bloemen en planten, verpakkingen, schapinrichtingen en marketing integraal worden aangeboden.

We zijn een relatief jong bedrijf in de sierteeltbranche, ontstaan in 1996 uit een joint-venture tussen de bloemenwinkelketen Blume2000 en het exportbedrijf OZ Export. We wilden boeketten markt- en consument specifieker maken en kregen zo een directe invloed op de inkoop van bloemen. Bovendien kon de inkoop door de samenwerking worden gecentraliseerd en vereenvoudigd.

De joint-venture bleek zeer succesvol; al snel werd een tweede partnership aangegaan met de bloemenwinkelketen Mester Grønn. Later zijn de wegen van Blume2000 en OZ Export gescheiden en is Bloominess met Blume2000 als partner verder gegaan. Vervolgens is Bloominess verder gegroeid door opnieuw een partnership aan te gaan met de Noorse bloemenwinkelketen Mester Grønn en later met een Finse en een Deense bloemenwinkelketen.

Op dit moment zijn we gevestigd in Kudelstaart waar we met 125 medewerkers iedere werkdag onze concepten uitdenken, ontwikkelen en uitrollen. Een prettige en informele werksfeer, een duurzame werkomgeving en een grote diversiteit in ons personeelsbestand, zorgen voor een inspirerende werkomgeving waarin iedereen elkaar respecteert.

Wanneer alle onderdelen van een assortiment onderdeel zijn van een overkoepelend geheel spreken wij van een concept. Daarin onderscheiden wij ons.
Samen met onze klanten denken onze professionals de concepten uit, worden de producten ontwikkeld en uitgerold. Dit resulteert bij onze partners in zeer professioneel ingerichte winkels, een klantgericht assortiment met duurzame producten, een hoge klanttevredenheid en niet geheel onbelangrijk: een hogere omzet.

www.bloominess.nl