Gehring en Heijdenrijk

Over Gehring & Heijdenrijk:

Opgericht in 1845 is de firma Heijdenrijk de oudste lijstenmakerij van Nederland en geniet internationaal faam om zijn enorm diverse collectie en buitengewoon hoge kwaliteit.
In 1982 begon Paul Gehring (als derde generatie Gehring werkzaam geweest bij de fa. Heijdenrijk) een eigen lijstenmakerij eveneens zich onderscheidend door zeer hoge kwaliteit van lijstwerk.

Beide firma’s besloten in 2009 te fuseren, waardoor een zeer sterke combinatie is ontstaan met een brede collectie 17e eeuws, antiek, modern (18e, 19e en 20e eeuws) en een select aantal confectielijsten.
In 2013 heeft Marcel Fleury na 30 jaar in dienst te zijn geweest als lijstenmaker/bedrijfsleider Gehring & Heijdenrijk overgenomen, zodoende blijft de diversiteit en de hoge kwaliteit gewaarborgd.

Voor de eerder genoemde categorieen zijn aparte showrooms, waar we de klanten gericht adviseren. Eventueel is het mogelijk U een rondleiding te geven door ons mooie bedrijf om zo een kijkje in de keuken van de lijstenmakerij te komen nemen.

Op deze pagina kunt u kiezen om onze institutionele klanten te leren kennen, nieuwsartikelen lezen, een deel van onze ingelijste werken te bekijken, een virtuele tour door het bedrijf nemen of te lezen over de geschiedenis van de lijst.

www.gehringheijdenrijk.nl