maart 3, 2016

Webdesign

Wij ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren websites voor computer en mobiele telefoons op basis van WordPress. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee een website heel gemakkelijk kan worden onderhouden. Onze websites zijn daarom dynamisch zodat deze kunnen meegroeien met de onderneming. Ons uitgangspunt is dan ook dat wij een website afleveren waarbij de content zonder onze tussenkomst kan worden uitgebreid en aangepast.

Iets meer dan 23% van de 10 miljoen meest bezochte websites draait op WordPress. Eén van de redenen dat WordPress zo populair is komt omdat WordPress zo gebruiksvriendelijk is. Ons uitgangspunt is dan ook dat onze klanten zonder onze tussenkomst de content van een website kunnen onderhouden en uitbouwen. Uiteraard staan we altijd klaar als er vragen zijn, maar al snel zal blijken dat alles logisch is en dat WordPress zeer gebruiksvriendelijk is.

WordPress is technisch al zoekmachine-vriendelijk opgebouwd. Hierdoor kunnen wij de websites die wij ontwikkelen eenvoudig nog beter optimaliseren zodat zoekmachines zoals Google en Bing de website goed kunnen indexeren. Om goed gevonden te worden is het namelijk belangrijk dat een website technisch goed wordt opgebouwd. Alleen dan zal een zoekmachine een website kunnen begrijpen en kunnen bepalen welke teksten en keywords veel waarde hebben.