Accuraat Verhuur

Over Accuraat Verhuur:

ALLES OM UW EVENEMENT TE LATEN SLAGEN!

Accuraat Verhuur verhuurt al bijna 30 jaar alle aankleding en benodigdheden voor feesten, partijen, evenementen en congressen.
Accuraat Verhuur vertaalt uw wensen in praktische dienstverlening, van kleine tot zeer grote evenementen.

De afgelopen jaren heeft Accuraat een behoorlijke groei doorgemaakt. Vanuit onze nieuwe locatie nabij Amstelveen hebben wij ruim 4.000 m2 artikelen staan. Alles onder één dak. Zo kunnen wij u snel en accuraat voorzien van stoelen en tafels, maar bijvoorbeeld ook van servies en kookapparatuur.
PARTYVERHUUR OPDRACHTEN ACCURAAT VERHUUR

Tot onze opdrachtgevers behoren cateraars, locatiebeheerders en organisatoren van evenementen en congressen, maar ook u, die thuis een feest of diner geeft. Wij zijn u graag van dienst voor grote, maar ook voor kleinere opdrachten.
LOGISTIEK VERHUUR

Belangrijk is dat onze materialen en apparatuur op tijd op uw bestemming komen en ook op tijd weer opgehaald worden. De logistiek heeft Accuraat geheel in eigen hand. Het uitgebreide wagenpark in combinatie met een slim logistiek proces waarin alle goederen op rollend materiaal geleverd worden, maakt dat u daar geen zorgen over heeft. Tevens kunnen wij de gehele op- en afbouw voor u regelen.
Op deze website vindt u ons uitgebreide assortiment. De praktijk leert dat dit assortiment constant in beweging is. Naast het aanbod op onze website adviseren wij u om met ons contact op te nemen indien u de gewenste artikelen niet aantreft of bij eventuele vragen. Wij adviseren u graag om te komen tot een passende aanbieding.
Kortom, Accuraat Verhuur biedt u alles om uw evenement te laten slagen !

www.accuraatverhuur.nl