CeliePlant

Over Celieplant:

Uw eco-vriendelijke partner voor planten in de retail

Celieplant is in 1994 opgericht door de huidige directeur John Celie. Als zoon van een kweker kwam hij al jong in het vak terecht. Door de jaren heen heeft Celieplant zich gespecialiseerd in het toeleveren van tuin- en kamerplanten aan de grote retailers binnen Europa.
Onze jarenlange kennis en ervaring zijn de basis om planten, direct van de teler, op een verantwoorde wijze in het winkelschap te plaatsen. Het juiste assortiment, een goede prijs-kwaliteit verhouding en de beste logistieke oplossingen zorgen voor een succes op de winkelvloer.

Duurzame partner
Celieplant levert maatwerk voor klanten. Naast de planten zelf, besteedt Celieplant ook veel aandacht aan de presentatie en de ontwikkeling van nieuwe concepten. Daarmee weten wij wat er speelt en zijn wij een duurzame partner voor grote retailketens.

Wij zijn maatschappelijk verantwoord
Wij steunen de stichting veilig onderwijs met als streven pesten op scholen te verminderen. Ook dragen wij ons steentje bij aan de Ronald Moerings foundation dat het geld afdraagt voor onderzoek van het KWF.

Bloemen voor de retail
Sinds 1 juli 2014 is Bouquetnet overgenomen door Celieplant. Met de overname van Bouquetnet zijn we nu ook specialist voor snijbloemen en boeketten voor retailers. Bouquetnet verzorgt, produceert en distribueert sierteeltproducten voor heel Europa. Zo kan nu ook in de vraag voor bloemen voorzien worden.

Greenpark Aalsmeer
Sinds 2014 zijn wij samen met Bouquetnet gevestigd in een mooi nieuw pand op het Greenpark Aalsmeer, naast de locatie van FloraHolland. Daar is het logistiek proces optimaal ingericht en hebben wij 10.600m2 met geconditioneerde ruimten en kantoren voor de verwerking van o.a. grote boeketproducties.

www.celieplant.nl