HMS Verhuur Aalsmeer

Over HMS verhuur:

Wilt u uw bouwprojecten snel en correct uitvoeren?

Holland Materieel Service (HMS) ondersteunt u daar professioneel bij. Naast het leveren van bouwmachines en gereedschappen, adviseren we onze klantenbij het inzetten van het juiste materieel bij hun bouwprojecten.
Onze jarenlange ervaring garandeert u een deskundig advies.

Praktijkvoorbeeld

De kozijnen in een monumentaal pand van drie verdiepingen dienen vervangen te worden. Er zijn moeilijk bereikbare hoeken bij en de buurman van het pand ernaast geeft geen toestemming om op zijn terrein te komen. Een echte uitdaging. Als uitvoerend bouwbedrijf heeft u behoefte aan feedback. Ter plaatse bekijken we samen met u wat in dit geval de beste oplossing is.

Kwaliteit en professionaliteit

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken we uitsluitend met gekwalificeerde medewerkers. Zij geven u goed onderhouden materieel waar u op kunt vertrouwen. Uw veiligheid staat bij ons voorop en daar investeren we graag in.
Mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan kunt u rekenen op onze vergaande service en technische dienst. U krijgt een vakkundig advies over het gebruik van de geleverde (soms specialistische) machines.

Waarom zaken doen met HMS?

U bespaart zo aanzienlijk op uw investeringen. Tijd en geld dat u waarschijnlijk liever besteedt aan uw eigen business. Ieder zijn vak. Wij leveren en installeren bouwmachines en adviseren u daar professioneel bij.
Denk bijvoorbeeld aan het transport en de installatie van steigers en bouwliften. Het hele traject van leveren, installeren, ombouwen en/of afbouwen wordt door ons geregeld. Bijna alles is mogelijk.

Keuringen en reparaties

Heeft u zelf materieel? Door ze periodiek door ons te laten keuren en te laten onderhouden, waarborgt u de veiligheid van uw medewerkers. Natuurlijk blijfthet belangrijk dat zij doordacht met de machines en gereedschappen omgaan en deze op de juiste wijze gebruiken.
In geval van calamiteiten staat u verzekeringstechnisch sterker als uw materieel aan de wettelijke ARBO bepalingen voldoet.

HMS verhuur Aalsmeer