Hortus Supplies International

Over HSI bv:

We hebben met ons team een brede praktijkgerichte kennis en ervaring. We kunnen u daarom op een goede manier adviseren. We investeren graag in de relatie met onze klanten, om zo te kunnen fungeren als een volwaardige gesprekspartner bij het realiseren van hun ambities.

Binnen HSI stellen we onze ervaring en kennis beschikbaar aan onze klanten. We analyseren uw specifieke vragen en vertalen deze naar praktische oplossingen en producten in een offerte op maat die past bij uw bedrijf en budget. Zo kunnen we bijdragen aan het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen voor een beter eindresultaat.

HSI is gedreven om “onze” klanten te voorzien van goede producten, tegen de juiste prijs en met goede service. Doordat we als bedrijf compact en goed georganiseerd zijn kunnen we snel reageren op uw vragen om te zorgen voor een snelle afhandeling en levering van de producten. Buiten kantooruren kunt u ons bereiken per email of mobiel. Net als U zijn wij vroeg in de ochtend tot het begin van de avond aan het werk en dus bereikbaar.

www.hsibv.nl