Koeman’s Broodjes

Over Koeman’s Broodjes:

Welkom op de site van Koeman’s Broodjes catering. Het lekkerste belegde broodje voor het leukste prijsje.

Al sinds 1907 zij wij gespecialiseerd in het maken en bezorgen van belegde broodjes, lunches op schaal, lunchpakketten en aanverwante artikelen voor uw bedrijf of instelling. Bij ons staat de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs hoog in het vaandel!

Al onze producten worden knappervers en volgens de strengste hygiënenormen gemaakt en bij u bezorgd. Of het nu gaat om een vergadering van 10 personen of om een grootschalig evenement met duizenden hongerlappen. Wij verzorgen het voor u.

We bezorgen voornamelijk in Amsterdam, Amstelveen, Schiphol, de Haarlemmermeer (badhoevedorp, zwanenburg, hoofdorp en Nieuw-Vennep) en Haarlem, maar voor grotere bestellingen ook daarbuiten. Voor bestellingen buiten onze regio kunt u worden doorgelinkt naar onze partner So Tasty welke een landelijke dekking heeft. (KLIK HIER)

Bent u van een bedrijf, bedrijfsrestaurant, cateraar, instelling, evenementen organisator, sport kantine of reisorganisatie? Wij bieden altijd uitkomst voor het invullen van uw vraag met betrekking tot de levering van belegde broodjes, bedrijfslunches, lunchpakketten of een complete lunch. Ga hiervoor naar ons menu door op de buttons links op de pagina.

Bij veel bedrijven of instellingen komt er weleens onverwacht de vraag of u als secretaresse of medewerker “even” een lunch wilt regelen. Juist voor deze gebeurtenissen hebben wij de button LUNCHES OP SCHAAL op de pagina staan. U hoeft slechts de soort lunch uit te zoeken, het aantal personen in te tikken en alles wordt geregeld. wel nog even aangeven of u bijvoorbeeld melk, jus de orange, vers fruit, of iets anders nodig heeft. Dit vind u onder de button LUNCH EXTRAS

De button LUNCHPAKKETTEN geeft een aantal standaard pakketten weer. U hoeft hierbij slechts het aantal in te voeren. Naast deze lunchpakketten hebben wij natuurlijk ook lunchpakketten op maat. Neem hiervoor even contact op via de site, stuur een mail naar info@koemancatering of bel ons: 020-6799433 (tot 15.00 uur)

U hoeft nooit contanten in huis te hebben, wij leveren uitsluitend per factuur welke wekelijks naar u gemaild wordt.

Wij hebben ook een van de bekendste broodjeszaken in Amsterdam. Koeman’s Belegde Broodjes aan de Amstelveenseweg 284, tussen het Haarlemmermeer station en het Olympisch stadion. Hier kunt u natuurlijk ook terecht om uw belegde broodjes of heerlijke lunch te nuttigen of op te halen. Wij nodigen u graag uit om onze kwaliteit te proberen en u te zien glimlachen bij het afrekenen; sinds 1907 zijn wij de voordeligste broodjeszaak in Amsterdam en omstreken en misschien wel van Nederland.

Tot ziens en eet smakelijk!

www.koemancatering.nl