LogiFlora b.v.

Over Logiflora:

LogiFlora BV heeft zich als doel gesteld om verschillende producten in de markt te gaan zetten die bereikbaar en nuttig zijn voor allerlei partijen in de groene sector.
U zult onze software dan ook tegenkomen bij uw relaties als kwekers, transporteurs, klanten etc. Enkele van onze producten worden als dienst in de markt gezet en andere kunnen als een stukje maatwerk naast uw logistiek ingezet worden. LogiCAB® is zo’n voorbeeld van een dienst en LogiBoeketterie® eentje van een module/programma dat ‘los’ te leveren is.

LogiFlora BV zal de komende jaren een Logi- lijn van producten gaan opzetten die de spelers in de groene sector, op een gebruikersvriendelijke manier, de handvatten moet gaan bieden voor de toekomst!
Om dit te kunnen verwezenlijken heeft LogiFlora BV enkele klanten en partijen benaderd om ‘voorop’ te kunnen lopen in de ontwikkelingen. Dit gaat betekenen dat de basis van elk product samengesteld wordt door mensen uit de business en dat er voor klanten van deze producten geen erg langdurige trajecten meer nodig zijn.

We hopen natuurlijk dat ook ú in de nabije toekomst gebruik zult gaan maken van één van onze Logi-producten en de ontwikkelingen daarin kunt u volgen op deze website.

Aarzel niet om ons te benaderen voor vrijblijvende informatie en ook een goed idee is altijd welkom!
Voor demo’s van onze verschillende producten kunt u zich aanmelden via de supportknop en loop ook gerust eens binnen op de Witteweg 62 in Aalsmeer!

www.logiflora.nl